Menu
Menu Close Menu
Home Page

The Greville Primary School

inspire nurture achieve

Measure

1.     1/2 kilogram, 800 grams, 2 kilograms, 1 tonne

2.     5 x 150ml = 750ml.  1000ml - 750ml = 250ml

3.     220ml

4.     2.25 - 0.75 = 1.5m

5.     Answer in the range 800 to 950 inclusive.

6.     1200g = 1.2kg,   250g = 0.25kg,   30g = 0.03kg

7.     A= 1.07L   B = 1200ml   C= 1 1/4 L   D = 1560ml   E = 1.7L

8.     700ml

9.     1500 / 30 = 50 days

10.    a) 8.7cm    b) 2.8cm x 50 = 140cm = 1.4m

11.    1000 / 9.2 = 108.6 so 108 paperclips

12.    3000 / 60 = 50 portions

Top